Hogyan kell tisztítani az arcot, helyesen? Nézet tipp, ami segít, hogy búcsút akne, comedone!

Minden nő őt akarja arca szép, sima. Vannak olyan módon, hogy a bőrt, hogy az mindig gyönyörű. Szükség érdekel a speciális ellátás, valamint a rendszeres tisztítás, összhangban a bőr típusát.

foto21A bőr az a szerv, amely folyamatosan szálka faggyú, amely megvédi a káros környezeti hatásoktól. Minden nap bőr Ottumwa szarv a legtöbb felületi réteg hámsejteket, így a bőr megújul. A túlzott mennyiségű faggyú, szennyeződés, valamint aluminite hámsejtek belül a szőrtüsző comedones képződnek.

 Amikor egy személy szennyezett baktériummal, függetlenül attól, hogy a környezet vagy a kezében, egyre gyulladások, pattanások. Ezeket a problémákat lehet elkerülni, az alábbiak szerint:

NAPI ELLÁTÁS TIPP:

  1. Kozmetikai legyen jó minőségű.

Kezdjük először azzal, hogy a termékek alkalmazása az arcodra, mert ha a napi smink volt kifogásolható, nem számít, milyen tiszta. Hidrotermica krémek, napi háttérben, de tan, vagy BB krém (ha használja ezt) jó, hogy a minőségi egészségügyi termékek. Különben lehet az oka a eltömődött pórusok.

  1. Az első lépés a tisztítás: iSEVEN gél.

Minden este, az arca meg kell tisztítani, iSEVEN gél a fürdőszobában. Ne feledje, hogy a lefolyó tisztító tej tonik folyadékok nem helyettesítheti ezt a lépést. Föld van, felesleges smink, ami nem lehet tisztítani bármely más módon.

  1. Második lépés: Tisztító tonik.

Mosás után arc gél, jön a helyszínen, valamint a keynote, vagy mentesítést a tej. Ők kiegészíti a szobalány nagy mélység, majd hidratálni, hogy bizonyos mértékig a bőr.

Fontos: Izmenite termékeket kell alapulnia, írja be a bőrt, mert különben kiszárad. Ha a bőr normál vagy száraz, jobb, ha használja a kozmetikai normál, vagy érzékeny bőrre. Samoreguliruemaya termékeket is szárítás, annak érdekében, hogy elérje a célját, ha nem alkalmas a bőr típusát, meg lehet sérülni, mint egy kis meglepi.

  1. Harmadik lépés: Hidratáló.

 Rendkívül fontos lépés, több okból: az első – a száraz, dehidratált bőr korosztály sokkal gyorsabb, másrészt, száraz bőr, zavart anyagcsere, ami megzavarja a védelmi funkció, a harmadik pedig a száraz bőr elveszíti rugalmasságát, s ez az oka, hogy a korábbi megjelenése az első ráncok. Arc hidratáló kötelező reggel-este. Lehetőleg a krémet kell spf.

Ha zsíros bőr, valamint acneacne használni, kivéve, hidrotermica krémek, subregular. Kiszárította, ezért szükséges, hogy használja a rendszer mind a két típust.

  1. Negyedik lépés: Indulás reggel.

 Gyakran propuskanii, de nagyon fontos lépés volt az arca érdekel. Éjszaka, amikor a személy továbbra is termelnek faggyú, Ottumwa a hámsejteket, így a reggel vár a gondozás. Izmenyat gél nem szükséges. Szelíd elég tisztító pad, egy könnyű, frissítő, vagy termálvíz. Persze, már végeztünk egy hidratáló.

HAVI ELLÁTÁS:

  1. Első lépés: Manualna tisztító.

 Egy bizonyos idő, jobb arcát, meg kell tisztítani manualna a bőr alatti felhalmozódjon a faggyú. Az eljárás által végzett kozmetikus, vagy bőrgyógyász, valamint az az időszak, amelyben ez nem jó, attól függ, hogy a bőr típusát (az egy hónap, három hónap).

foto22

  1. Második lépés: Hidratáló, vagy tisztító maszkot.

 Ez nagyon hasznos, a bőr havonta egyszer, hogy maszkokat, hogy távolítsa el a felső réteg szarv, majd engedje el a bőrt az elhalt sejteket. Ezek a maszkok tartalmaznak a különböző ételek, a savas (gyakran szalicilsav) nagyon üdítő a bőrön. Nem kell túlzásba vinni, túl gyakran.

Ha a bőr nagyon száraz, hidrotermica maszkok egy nagyszerű módja annak, hogy megoldja ezt a problémát. Velük nincs veszély, több, mint.

 Ezekkel az egyszerű lépésben biztosítja, szép, sima bőr, mivel a rendszeres tisztítás, véd a bakteriális szennyeződés, valamint eltávolítja a fog aluminite hámsejtek a stratum corneum. De a fő bűnösök a pattanások, majd comedone.

Leave a comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.